ULTRACLEAR előnyei · · Szuper-koncentrátum(0,1-0,25%) Rendkívül gazdaságos a felhasználása, mindössze 10-25 ml felmosószert kell adagolni 10 liter vízhez. · · Zöld termék Csak ECOCERT minősítésű könnyen lebomló felületaktív anyag felhasználásával készül. Koncentrált összetételének köszönhetően minimális a csomagolóanyagból származó hulladék. Az Ultraclear higiéniai felmosószer összetétele alapján megfelel az Ecolabel elvárásainak (de nem Ecolabel minősített termék, így ipari takarításra is alkalmas). · · Normál tisztító hatás Könnyedén takarítja fel az átlagos (por, sár) szennyeződéseket. · · Felületbarát pH semleges, oldószermentes. Bármilyen mosható felületen alkalmazható. · · Fényes felületet ad Enyhén fényesíti (nem maradandóan) a felületet. · · Kellemes illat (gyümölcs) Kellemes tisztaságillatot hagy maga után. · · Foszfátmentes A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a fauna pusztulásához vezet. Az Ultraclear felmosószer foszfátmentes összetétele környezetbarát takarítási technológiát tesz lehetővé. ULTRACLEAR felhasználási területei · Élelmiszeripar · Ételgyártás · Fitnesz · Intézmény · Irodaház · Italgyártás · Közétkeztetés · Vendéglátóipar · Wellness · Háztartás ULTRACLEAR használata · Adagolj minden 10 liter hideg vagy langyos vízhez 10-25 ml (0,1-0,25%) Ultraclear-t · Végezd el a felmosást megfelelő eszközzel · Szükség esetén töröld szárazra a felületet ULTRACLEAR és a biztonság A tisztítószereknél szokásos védőintézkedéseket tartsd be. Kerüld a termék szembe jutását. A termék kiadagolásánál használj szemvédőt és gumikesztyűt. Munka közben étkezni, inni és dohányozni nem szabad. Evés előtt, a munka befejeztével bő, meleg, szappanos vízzel moss kezet. A terméket tartsd mindig az eredeti csomagolásában. ULTRACLEAR tulajdonságai Fizikai tulajdonságok pH értéke: 4-5 Színe: kék Illata: gyümölcs (energikus)
További információ: | |
---|---|
Mennyiség | db |
Vonalkód | 5999036601013 |
Karton | 8 db |
Rendelhető | Igen |
Adatlap | Biztonsági adatlap |